Over ons

Oog voor detail en materiaal:

Michiel van Offenbeek

Michiel van Offenbeek, oprichter en eigenaar van “van Offenbeek Bouw” is al sinds 1989 actief als aannemer en kan terugkijken op vele succesvolle en bijzondere verbouwingen. Deze variëren van renovaties van complete panden, (met als specialiteit huizen uit de jaren ’30-’40), winkelpanden, bedrijfspanden of horecagelegenheden.

Maar ook heeft van Offenbeek Bouw talloze kleinere verbouwingen op zijn naam staan, zoals:

  • badkamers
  • keukens
  • uitbouwen
  • aanbouwen
  • dakkapellen

Onze klanten kijken steevast terug op een prettige en betrouwbare samenwerking, waarin met hen werd meegedacht en gezocht werd naar oplossingen op maat. We zijn vooral werkzaam in de regio Haarlem, Bloemendaal, Santpoort Noord- en Zuid, Velsen, Driehuis en Amsterdam en werken al jaren nauw samen met een deskundige ploeg, waarin alle disciplines van bouwen zijn vertegenwoordigd.

Duurzaamheid

Bij van Offenbeek Bouw kunt u terecht voor alle aspecten van bouwen; van bouwkundige keuringen tot ontwerp, bouwadvies, bouwbegeleiding tot complete renovaties. We denken graag met u mee over het ontwerp, een optimaal ruimtegebruik en materiaalkeuze en gaan voor u op zoek naar duurzame oplossingen.

Deskundigheid en een ruime ervaring met bouwen wordt gecombineerd met passie voor mooie materialen en oog voor detail. Een betrouwbare planning en heldere afspraken staan bij ons werken voorop. Neem hier contact met ons op!