Specialiteiten en diensten

Bouwkundige keuringen

In samenwerking met Kamsma Bouwadvies voert Michiel van Offenbeek bouwkundige keuringen van panden uit ten behoeve van verkoop en/of aankoop van panden in opdracht van zowel makelaars als particulieren.

 

Vrijblijvend deskundig bouwadvies

Overweegt u een huis te kopen of een verbouwing van uw huis? Bent u op zoek naar een deskundig advies en/of een vrijblijvende offerte? Wij staan u graag bij in de keuze voor een aankoop of verbouwing.

 

Kennis van materialen:

Michiel heeft een voorliefde voor het gebruik van natuurlijke, duurzame materialen. Hij houdt innovaties op het gebied van materiaalgebruik nauwlettend in de gaten en bezoekt regelmatig fabrikanten of bedrijven die gespecialiseerd zijn in een bepaald type materiaal om zich te laten informeren over de specifieke toepassing en eigenschappen van materialen.

 

Begeleiding van een vergunningaanvraag en bouwbegeleiding

Heeft u geen zin in het hele traject van het aanvragen van een bouwvergunning? Ook dit kunnen wij voor u verzorgen. Wij hebben ook ervaring in vergunning-trajecten voor monumentale panden, waarvoor specifieke regelgeving geldt. Ontwikkelingen in bouw- en regelgeving houden we nauwkeurig bij en we hebben goede contacten binnen de  gemeenten waar we werken.

 

Bouwbegeleiding

U kunt ook bij ons terecht wanneer u behoefte heeft aan een bouwbegeleider met kennis van zaken. We helpen u bij het beoordelen van offertes, geven een eerlijk en onafhankelijk advies en zorgen voor een soepele organisatie van uw verbouwing. Wij verzorgen de communicatie tussen alle partijen, zien erop toe dat afspraken nagekomen worden, zodat u niet voor onaangename verassingen komt te staan.

 

Rondje klein onderhoud

Ieder huis kent na verloop van tijd wel wat gebreken, die eigenlijk te klein zijn om echt iemand voor te laten komen. Denk aan loszittende deurkrukken, beschadigde muren, deuren die niet meer goed sluiten of een lekkende kraan. Ook kan een beetje hulp bij het ophangen van een lamp of schilderij prettig zijn. Bij van Offenbeek Bouw kunt u eenmalig of een abonnement afsluiten om periodiek een rondje te doen langs de kleine gebreken van of klusjes aan uw huis. Op afspraak komen we dan een middag langs en zorgen ervoor dat alles weer werkt of hangt zoals het ooit bedoeld was.

 

Certificering

Van Offenbeek Bouw bezit over de voor de aannemerij benodigde aannemerspapieren zoals de Kaderopleiding Bouw en VCA vol (veiligheid en gezondheid).