Reviews

Michiel van Offenbeek heeft bij ons in de afgelopen 5 jaar 2 grote verbouwingen naar grote tevredenheid uitgevoerd. Wij zijn zeer te spreken over de kwaliteit van het geleverde werk en het hoge afwerkingsniveau. Daarnaast ervaren wij Michiel als betrouwbaar en behulpzaam. Dit geldt zowel voorafgaand als tijdens de verbouwing door bijvoorbeeld uitgebreid (en kritisch) mee te denken over oplossingen en alternatieven. Maar ook na de verbouwingen was Michiel altijd direct bereid eventuele knelpunten op te lossen. Kortom, wij zijn zeer tevreden over de service en het geleverde werk van Michiel.

Daphne en Benno,

Al jaren (+/- 10) zijn wij bekend met bouwbedrijf Van Offenbeek. Zowel privé als zakelijk vertrouwen wij onze verbouwingen en renovaties toe aan Michiel van Offenbeek, uitstekend vakman maar zeker ook het “meedenken” is hetgeen wat wij zo waarderen. De bedrijven waar hij mee samenwerkt staan garant voor goede kwaliteit. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of bezichtigingen.

Andre en Jacomien,

Van Offenbeek heeft in de afgelopen jaren verschillende opdrachten aan- en verbouw van ons huis en garage uitgevoerd. Van Offenbeek is een aannemer die constructief meedenkt en met ideeën komt waar je zelf niet opkomt. Wij zijn zeer tevreden over zowel het bouwproces  als het eindresultaat.

Corrie en Femme,